Stilldesign – Jövőkép – Karrier

Egy budapesti tulajdonú webfejlesztő cég vagyunk. Egyedi webfelületeket fejlesztünk cégeknek, magánszemélyeknek. A régióban azon kevesek közé tartozunk, akik a projektjeik minden részfeladatát szakemberekre bízzák. Így nálunk mindenki azt csinálja, amit a legjobban szeret. A rendszertervező, designer, builder, fejlesztő és teszter munkáját PM fogja össze.

2007-es alapításunk óta rengeteg változáson, fejlődésen mentünk keresztül, de bizonyos dolgok, a legjobbak, változatlanok. A cég fejlesztési központja Budapesten van, de izgalmas projektjeink a világ minden részéről érkeznek. Sokan, akár vidékről, távmunkában dolgoznak nekünk. Viszont vannak kényelmes szabályaink, amik segítik a munkánkat. Vannak irányelvek, amik kijelölik a célokat. És vannak célok, amiket mindig elérünk. Szeretünk dolgozni, de tudunk lazítani is.

KERÜLJ A LÁTÓTERÜNKBE

Folyamatosan keressük a legjobb csapatjátékosokat. Ha úgy érzed, hogy hasonlóan gondolkodsz mint mi, akkor jelentkezz be karrier adatbázisunkba, csináld végig az izgalmas teszteket! Amint lesz szabad állás, akkor elsőként fogsz értesülni róla, még mielőtt meghirdetnénk.

Menő cuccokat csinálunk, amik működnek

Nézz be a színfalak mögé és tudd meg, kik vagyunk. Ismerd meg történetünket és kultúránkat! Fedezd fel az embereket és a közösséget a szolgáltatások mögött, és ha úgy érzed, hogy hasonlóan gondolkodsz mint mi, jelentkezz a jobb oldalon meghirdetett pozícióinkra és kerülj be a látóterünkbe!

Igazán a nálunk dolgozó emberek határozzák meg, hogy milyen cég a Stilldesign. Kis cég létünkre is megszokhatatlanul sokfélék vagyunk, különböző szemmel látjuk a világot, de van 7 dolog, amiben mindannyian egyetértünk.

7 dolog, amiről meg vagyunk győződve

7 dolog amiről meg vagyunk győződve

Cégkultúránk

Nyitottan és rugalmasan élünk, dolgozunk

Úgy gondoljuk, hogy a sokszínűség, a befogadás és a tanulékonyság az, ami miatt a Stilldesign ki tudott emelkedni egy ilyen piacon.

Webfejlesztők oázisa

  • PHP, .NET, AngularJS, NodeJS, BackboneJS
  • MySQL, MongoDB
  • OOP – MVC szemlélet
  • Laravel, etc., etc...

Céljaink, ami a vállalati kultúrát illeti

  • Támogatjuk az innovációt
  • Klassz munkakörnyezetet biztosítunk a nőknek :)
  • Fun életre halálra!

Számunkra fontos a csapat és a közösség

  • Virtuális kooperáció napi szinten
  • Egymástól való tanulás, közös workshopok
  • Rendszeres teambuilding-ek

Arcok a brand mögött

Máté

Máté

Sales vezető

Tibi

Tibi

UX UI mester

Vivi

Vivi

Projekt menedzser

Bia

Bia

Projekt menedzser

Jani

Jani

Webfejlesztő
alapító

Ádám

Ádám

Webshop szakértő

Kezdetek (2008-2011)

Szakértő az, aki egy szűk területen minden lehetséges hibát elkövetett.

Voltak dolgok, amit rögtön jól csináltunk, de nem lettünk egy csapásra sikeresek. Sokat kellett fejlődnünk, viszont a hosszabb tanulási folyamat eredménye, hogy mára elmondhatjuk: valódi szakértői vagyunk a webfejlesztésnek.

Az első három évben állt össze a Core Team, a belső folyamatok nagy része kialakult.

Növekedési pályán (2011-2016...)

Hogy minden évben megduplázzuk az üzleti eredményeinket, az már szinte magától értetődik.

Azok közül, akik nálunk dolgoznak a legtöbben nem érik be ennyivel. Azt várják tőlünk, hogy munka közben a lehető legmodernebb technológiával dolgozhassanak, hogy ne csak az eredmény, de maga a munka is élmény legyen.