A mobil eszközök széles körű térhódításával párhuzamosan megjelenő innovatív webes megoldás a reszponzív design, melynek lényege, hogy az adott weboldalt az éppen aktuálisan megjelenítő eszköz felbontása szerint jeleníti meg, arra átméretezi, illetve optimális használatot biztosít. A reszponzív design fontos jellemzője, hogy a weboldal, a kódolásában megadott útmutatásnak megfelelően jeleníti meg az adott eszközön a legoptimálisabb felbontást.
Sok esetben nem csak megjelenésben, hanem használatban is eltérően jelenhetnek meg az egyes eszközökön reszponzív design alkalmazása során. Egyes funkciók kisméretű kijelzőn való megjelenítése esetén szinte használhatatlanok, emiatt ezeket a funkciókat ilyen esetekben nem jelenítik meg a felhasználók számára.

További infok a responsive weboldalakról!

iPhone (iOS), Android, Windows Mobile mobil applikáció fejlesztésével is szívesen állunk rendelkezésedre. Te csak álmodd meg az ötletet, a mobil alkalmazás tervezése, fejlesztése és piacra vezetése a mi feladatunk. Segítséget nyújtunk a weboldalad mobilra optimalizálásában is. A szakmabeliek azt mondják 2010-ben kezdődött a mobil alkalmazások éve.
Az elektronikus kereskedelemben és marketingben egy teljesen új platform tört fel és hódít: a mobil platform. iPhone (IOS), Android, Windows Mobile mobil applikációkat világszinten több százmillióan használnak. A marketingesek imádják, mert egy teljesen új élményt biztosít a vásárlás és a tájékozódás során a fogyasztónak és a fiataloknak, az online eladási számokat, pedig felfelé kerekíti.

Nézzük kik állnak versenyben a platformok területén:

  • iOS – Apple
  • Windows Mobile – Microsoft
  • Android – Google