Mobil

A mobil eszközök széles körű térhódításával párhuzamosan megjelenő innovatív webes megoldás a reszponzív design. A reszponzív megjelenés lényege, hogy az adott weboldalt az éppen aktuálisan megjelenítő eszköz felbontása szerint jeleníti meg. A megjelenés során átméretezi, illetve optimális használatot biztosít. A reszponzív weboldalak, maga a reszponzív design fontos jellemzője, hogy a weboldal, a kódolásában megadott útmutatásnak megfelelően jeleníti meg az adott eszközön a legoptimálisabb felbontást.
Sok esetben nem csak megjelenésben, hanem használatban is eltérően jelenhetnek meg az egyes eszközökön reszponzív design alkalmazása során. Egyes funkciók kisméretű kijelzőn való megjelenítése esetén szinte használhatatlanok. Ezeket a funkciókat ilyen esetekben nem jelenítik meg a felhasználók számára. Nem megfelelő reszponzivitás során hibás lesz a megjelenés.

További infok a responsive weboldalakról!

iPhone (iOS), Android, Windows Mobile mobil applikáció fejlesztésével is szívesen állunk rendelkezésedre. Te csak álmodd meg az ötletet, a mobil alkalmazás tervezése, fejlesztése és piacra vezetése a mi feladatunk. Segítséget nyújtunk a weboldalad mobilra optimalizálásában is. A szakmabeliek azt mondják 2010-ben kezdődött a mobil alkalmazások éve.
Az elektronikus kereskedelemben és marketingben egy teljesen új platform tört fel és hódít: a mobil platform. iPhone (IOS), Android, Windows Mobile mobil applikációkat világszinten több százmillióan használnak. A marketingesek imádják, mert egy teljesen új élményt biztosít a vásárlás és a tájékozódás során a fogyasztónak és a fiataloknak, az online eladási számokat, pedig felfelé kerekíti.

Nézzük kik állnak versenyben a platformok területén:

  • iOS – Apple
  • Windows Mobile – Microsoft
  • Android – Google

Manapság a megfelelő mobil applikáció fejlesztés elengedhetetlen minden cég számára. Az okostelefonok elterjedésének köszönhetően jelentősen megváltozott az internetezők eszközhasználati szokása. A felhasználók nagyobb része már nem a hagyományos asztali számítógépen böngészik az internetet, hanem mobilon. Aki nem követő az új trendeket rengeteg potenciális érdeklődőt tud veszíteni a nem megfelelően optimalizált weboldaláról. A mobil applikációk nem feltétlen webes megjelenésűek, hanem kifejezetten mobil optimalizált szoftverek.

Technológia bemutatása

Cross-Platform fejlesztés

Köszönhetően a gyors mobilos technológiai fejlődésnek, már nem kifejezetten szükséges Java vagy Swift alapú alkalmazásokat fejleszteni, ugyanis elérhetővé váltak olyan technológiák, melynek segítségével a modern frontend framework-ben megírt alkalmazások mobilos alkalmazásokká alakíthatóak. Így lényegében egyetlen platformra szükséges a fő funkciókat megírni, majd ebből lehetséges Android, iOS, Windows, Linux és Mac környezetre is natívvá alakított alkalmazásokat kiadni.
Ezek az alkalmazások ugyan olyan élményt adnak, mint a hagyományosan fejlesztettek. Ugyan úgy feltölthetőek az alkalmazás boltokba, a felhasználók észre sem veszik a különbséget. A legtöbb modern alkalmazást már így készítik a fejlesztők, jó példa erre az Instagram, a Discord, a Bloomberg vagy éppen a Coinbase Pro.

Milyen programnyelvekben készülnek az alkalmazások?

Az alkalmazások frontend fejlesztéséhez a hagyományos módszereket használjuk, kiegészítve a jQuery, Bootstrap könyvtárakkal.
Backend fejlesztés során leginkább a PHP-ra támaszkodunk, de projektjeink között számos egyéb nyelveken fejlesztettünk már. Vue-ban frontend és backend oldalról is alapos tapasztalatot szereztünk, adatbázis kiszolgálók közül a MySQL és a mongoDB is egyaránt népszerű projektjeink között.

Próbáld ki még ma mobil applikáció fejlesztési szolgáltatásunkat.