Hogyan válassz online fizetési szolgáltatót webáruházadhoz

Amikor online fizetési szolgáltatót választasz webáruházadhoz, számos fontos tényezőt kell figyelembe venned.

Az alábbiakban összefoglalunk néhány szempontot, melyek segíthetnek a döntésedben:

 • Biztonság: A legfontosabb szempont a biztonság. Győződj meg róla, hogy az adott fizetési szolgáltató biztonságos titkosítási protokollokat alkalmaz a tranzakciók során, és megfelel a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) szabványoknak.
 • Elfogadott fizetési módok: Ellenőrizd, hogy az adott fizetési szolgáltató támogatja-e az összes olyan fizetési módot, amelyet fel szeretnél kínálni a vásárlóknak. Például hitelkártya, banki átutalás stb.
 • Díjak és jutalékok: Fontos megérteni a fizetési szolgáltató által alkalmazott díjakat és jutalékokat. Nézd meg, hogy van-e beállítási díj, tranzakciós díj vagy havi díj. Hasznos lehet összehasonlítani több szolgáltató ajánlatait, hogy megtaláld a legversenyképesebb árakat.
  Hosszú távon akár fél%-os különbség és jelentős összeget jelent, ezért mindenképpen fontos, hogy kellő körültekintséggel vesd össze az egyes szolgáltatók ajánlatait.
 • Integrációs lehetőségek: Győződj meg róla, hogy a fizetési szolgáltató egyszerűen integrálható-e a webáruházadhoz. Keresd az API-kat vagy a plugineket, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes integrációt a rendszeredbe.
  Széles körű tapasztalattal rendelkezünk a piacon lévő online fizetési szolgáltatók integrációjában, így bármelyiket is választod, megoldjuk az integrációt, igaz jelentős eltérések vannak az egyes szolgáltatók integrációjára fordítandó fejlesztői óraszámok között.
 • Felhasználói élmény: Fontos, hogy a fizetési folyamat felhasználóbarát és könnyen kezelhető legyen a vásárlók számára.
  Nézd meg, hogy a fizetési szolgáltató rendelkezik-e könnyen testreszabható fizetési oldalakkal vagy beépített vásárlói felhasználói felülettel.
 • Ügyfélszolgálat és támogatás: Ellenőrizd, hogy a fizetési szolgáltató milyen típusú ügyfélszolgálati és technikai támogatást nyújt. Fontos, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljanak a kérdéseidre vagy segítséget nyújtsanak problémák esetén.
 • Megbízhatóság és hírnév: Vizsgáld meg a fizetési szolgáltató hírnevét és megbízhatóságát.
  Olvass utána az ügyféladatok biztonságával kapcsolatos esetleges incidenseknek vagy panaszoknak.A felhasználók általában az ismert, piacvezető, szolgáltatók logóit keresik az egyes webáruházakban, nagyobb valószínűséggel viszik végig a megrendelési folyamatot ha olyan fizetési partner van integrálva a webáruházba melyben megbíznak a felhasználók.
 • Vélemények és értékelések: ajánlott az online fizetési szolgáltatóról véleményeket és értékeléseket keresni, valamint konzultálni más webáruház tulajdonosokkal vagy szakértőkkel, akik már használnak hasonló szolgáltatót.

Az említett szempontok figyelembevételével remélhetőleg könnyebben megtalálod az igényeidnek és webáruházadnak megfelelő online fizetési szolgáltatót. Nagyon szívesen megosztjuk veled tapasztalatainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk.

Címkék, , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorizálva:

A cikket írta:mate

Hozzászólások lezárva.