Megfelelő technológia kiválasztása: Miért érdemes WordPress motorral készíteni egy egyszerűbb weboldalt, webáruházat?

A WordPress a világon a legszélesebb körben használt, sokoldalú nyílt forráskódú weboldal-motor. Számos előnnyel jár, ha egy egyszerűbb weboldalt vagy webáruházat (WooCommerce) készítünk vele.

Mi már szinte azóta használjuk mióta megjelent, emiatt nagyon sokrétű tapasztalattal rendelkezünk benne. Így egyszerűbb weboldalak és webáruházak létrehozásához mindenképpen ezt a rendszert ajánljuk. (Egyedi, nagy volumenű rendszerek esetében Laravelben fejlesztünk)

Néhány érv mely mellett szól:

-Könnyen használható: A WordPress nagyon egyszerűen kezelhető, még olyanok számára is, akik nem rendelkeznek programozói vagy webfejlesztői ismeretekkel.
Felhasználóbarát adminisztrációs felületet biztosít melyen keresztül bármikor bővíthető, szerkeszthető a weboldal teljes tartalma. Webshopok esetében kezelhetőek a termékek, a megrendelések, a regisztrált felhasználók és a raktárkészlet.

-Gyors és költséghatékony: mivel a WordPress egy kész weboldal – webáruház motort biztosít nem szükséges minden weboldalt – webshopot a nulláról fejlesztünk. Így jelentősen gyorsabb az elkészítési határidő és költséghatékonyabb a weboldalak létrehozása az egyedi fejlesztésű rendszerekhez képest.

-Számos kész sablon érhető el: Rengeteg kész sablon közül lehet választani, amelyeket a weboldal vagy webáruház megjelenésének egyszerű testreszabására lehet felhasználni. Ennek ellenére mi szinte minden esetben egyedi webdesign készítésével hozunk létre WordPress weboldalakat. Így mindig az adott Megrendelőnk célcsoportjának megszólításához tudjuk igazítani a weboldal felépítését és megjelenését.

-Bővíthető: WordPress számos bővítménnyel, pluginnal egészíthető ki, amelyekkel az oldal funkciói bővíthetőek, így a weboldal vagy webáruház könnyen testre szabható az igények szerint. A különböző plusz funkciók pluginokkal történő megvalósítása akkor javasolt, ha az adott plugin keretein belüli működés megfelelő az ügyfél számára.

Ha az igények túlmutatnak a pluginok kínálta lehetőségeken, egyedileg is tudunk fejleszteni a WordPress rendszerhez, olyan módon, hogy az ne befolyásolja a későbbi biztonsági frissítések telepíthetőségét.

-Frissíthető: Folyamatosan jelennek meg a rendszerhez biztonsági és verzió frissítések, így hosszú éveken keresztül naprakészen és biztonságosan üzemeltethetőek a weboldalak.

-SEO barát: WordPress nagyon jól optimalizálható a keresőmotorok számára, így könnyen lehet optimalizálni az oldalt, hogy jobb helyezést érjen elsődlegesen a Google találati listáján.

-Közösség: WordPress nagyon nagy közösséggel rendelkezik, amely aktív fejlesztői közösséget és fórumokat tartalmaz, ahol segítséget lehet kérni az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásához.

Ennek másik előnye, hogy mivel a WordPress a világ egyik legelterjedtebb weboldal motorja, nagyon sok webfejlesztő cég foglalkozik vele, ez által egy megrendelő sincs ahhoz a webfejlesztő csapathoz „láncolva” aki a weboldalát készítette.

Összességében WordPress egy nagyon jó választás lehet egy egyszerűbb weboldal vagy webáruház létrehozásához. Mivel könnyen használható, testreszabható és bővíthető, valamint az optimalizálásával nagyobb látogatottságot és jobb konverziós arányt lehet elérni.

Ha szeretnél WordPress alapú weboldalt, WooCommerce webáruházat, keress minket bizalommal.

Kategorizálva: , , , , ,

A cikket írta:mate

Hozzászólások lezárva.