Egyedi webes megoldások

Keress minket bátran egyedi webes megoldásokkal. Bármi, ami böngészőben fut megvalósítható és mi imádjuk az extrém kihívásokat. Néhány speciális példa a teljesség igénye nélkül, amiben fejlesztőink rendelkeznek tapasztalattal:
webfejlesztés vállalatirányítási / ügyviteli rendszer integrációval, ( SAP rendszer, Microsoft Dynamics AX, Navision integráció) video chat készítés, társkereső oldal készítés, MLM rendszerek, webinárok, kuponos oldalak fejlesztése, belső kommunikációs csatornák, (intranet rendszerek), crowdfunding oldalak, crowdsourcing oldalak, Facebook-al integrált oldalak, oktatási intézményeket támogató rendszerek, CRM rendszerek…

Ha webfejlesztés, portál fejlesztés akkor egyértelmű válasz a Stilldesign. Egyedi webes megoldásokat szolgáltató szoftverfejlesztő csapatunk több mint egy évtizedes fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk alap tagjai ezen időszak alatt gyakorlatilag nem változott, így olyan megbízható és szakmailag nagytudású személyre támaszkodhatunk, akiknek a tudása most a Te szolgálatodba állhat. Számunkra nincs lehetetlen fejlesztés.

A közös együttműködés egy részletes és mindenre kiterjedő igényfelméréssel kezdődik. Az igényfelmérést követően és abból veled karöltve készíti el a rendszertervet az erre specializálódott szakemberünk. A részletes és alapos rendszerterv nélkülözhetetlen alapját fogja képezni a később megvalósuló egyedi webes megoldáson alapuló weboldaladnak. A rendszerterv fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Egy elnagyolt vagy nem elég alapos rendszerterv, specifikáció a későbbi fejlesztői szakaszban komoly problémákat fog okozni. Képzeld el, amikor nem megfelelő rendszerterv miatt a design vagy még rosszabb esetben a fejlesztési szakaszban kerülnek elő olyan alapvető problémák, igények amikkel a rendszerterv nem számolt. Később módosítani, vagy éppen vissza bontani egy szoftvert sokkal időigényesebb és ezáltal drágább, mintha egy jól kiforrott, precíz terv alapján folyna a fejlesztés. Nálunk a rendszerterv készítése megfelelő fókuszt kap a fejlesztések során. Ne hezitálj tovább és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

Kategorizálva:

A cikket írta:stilldesign